Szörf oktatás Balaton | Windsurf oktatás Balaton | Windsurf oktatás Velencei tó

szörftábor és kitesurf tábor/ május 19, 2013/ kitesurf oktatás/

Szörfoktatás Balaton, windsurf Balaton, szörf oktatás Velencei tó

Szörf oktatás a Balatonon ! Windsurf Balaton !

A balatoni sup windsurf és kitesurf iskola, a szörf oktatás  helyszíne

A nyári sportok közül kiemelkedik  a Windsurf és Kitesurf sport. Ezeknek a vízi sportoknak az első számú helyszíne a Balaton déli oldala. A szörf és kitesurf tanulás  a mai modern, tanulásra gyártott felszerelésekke már nem különösebben nehéz és viszonylag hamar megtanulhatóak alapszinten . A továbbfejlődés az alapoktól a haladó szintig viszont már egy hosszabb folyamat, valójában egy soha véget nem érő sok-sok évig tartó folyamat.De éppen ez is benne a jó, mivel minden vízen töltött idő egyszerre öröm és egészséges kikapcsolódás is a természetben.

A  Balatoni Kite Iskola a déli oldal egyik legszebb partszakaszán található, szörf/windsurf tanulásra optimális partszakasz. Több nemzetközi szörf versenyt is rendeztek már itt, a megfelelő szélirány és a nagy sekély vízterület a windsurf és kitesurf tanulásra ideális.

 

KITESURF

KITESURF

szörf Balaton,Windsurf Balaton,szörf oktatás Balaton,szörfoktatás Balaton,szörf kölcsönzés,kezdő windsurf tanfolyam,vöws  windsurf tanfolyam Balaton ,középhaladó windsurf tanfolyam és windsurf oktatás a Balatonon,tanuló szörf deszka bérlés Balaton.

Az 5 legjobb HASONLÓ cikk