szörftábor 2017 | Lehet-e a szörftábor alatt tenisztábort is csinálni?

szörftábor és kitesurf tábor/ március 15, 2017/ szörftábor/

szörftábor 2018

Hirdetnek tenisz-szörf tábor párosítást több helyen is

Igy valamilyen szinten a feladat kivitelezhető. Érdekes párosítás,mindkét sport kiváló. Kezdjük az előbbi történelmi ismereteivel :
Barangolás a
Grand Slam körül a szörftábor tenisz szekciójában

Magyar Kitesurf Akadémia
SZÖRFTÁBOR és Kitesurf tábor szervezés és lebonyolítás a Magyar Kitesurf Akadémia JÓvoltából
Aligai út, Balatonvilágos
P.O. Box: 8171
SIÓFOK vonzáskörzete, Hungary
HU
Phone:

Ha valaki esetleg nem tudná, a grand slam a bridzs nevű kártyajátékban azt a vállalást jelenti, amikor valaki mind a tizenhárom ütést hazaviszi, vagyis az ellenfélnek egyet sem enged át. Ennél nagyobb
bravúr a kártyában nincs, ez a csúcs, maga .a totalitás. A teniszben ugyanezzel az elnevezéssel illetik azt a történelemben eddig mind-össze hatszor véghez vitt huszárvágást, ha egy játé-kos egy naptári évben meg-nyeri mind a négy nagy versenyt: Ausztrália, Franciaország, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok nemzetközi baj-nokságát.
Immár több mint ötven éve, hogy •az amerikai Don Budge 1938-ban első-ként küzdötte végig ezt a három konti-nens négy országára kiterjedő sorozatot. Minden teniszező álma ez a csodálatos mesternégyes, de a mai napig mindössze öt teniszező tudta ezt az álmot valóra váltani.szörftábor 2017 A már említett Don Budge mel-lett „ Little Mo”, vagyis Maureen Con-nolly 1953-ban, Rod Laver 1962-ben (még amatőrként) és 1969-ben (már profiként), Margaret Court 1970-ben és — erre már mindenki emlékszik — Steffi Graf 1988-ban. Martina Navratílova 1983-1984-ben egymás után hat GS-tornát nyert — tehát megvolt a négyes sorozat, de ebből három az egyik, há-rom a másik évre esett, s ezért hivatalo-san nem fogadják el Grand Slamnek.

szörftábor 2017

szörftábor 2017

E sorok írójának — de másoknak is —az a véleménye, hogy a Grand Slam a legnagyobb bravúr, nemcsak a teniszben, hanem általában a sport világában. (Per-sze lehet vitatkozni ezzel a véleménnyel.) És mégis, Steffi Graf neve nem került igazán szóba akkor, amikor megválasz-tották 1988 legjobb sportolónőjét! Hiába, egy olimpiai esztendőben — már-pedig 1988 az volt — az olimpiai teljesít-ményekre figyelnek oda az emberek. Igaz ugyan, hogy Steffi Szöulban is győ-zött — de „csak- egyszer. Igy aztán a szakma sokkal jobban odafigyelt a hat-szoros olimpiai bajnok NDK-beli úszóra, Kristin Ottóra, vagy a csodálatos sógor-nőkre: Florence Griffith-Joynerre és Jackie Joyner-Kerseere. Persze valószínűleg nemcsak arról volt szó, hogy a fent említett hölgyek hat, három vagy két olimpiai bajnoki cí-met szereztek Graf egy árva első helyezésével szemben.

kite és szörftábor a balatonon windsurf

kite és szörftábor a balatonon

Nyilván az is közreját-szott a dologban, hogy a nyugodt, már-már egykedvű teniszkirálynő nem igazán színes, lüktető egyéniség, nem annyira alkalmas a sztárszerepre, mint a húsz-centis körmökkel felszerelt, lobogó haiú

Summary
Event
szörftábor 2017
Location
Balatoni Szörf Akadémia,Balaton
Starting on
május 15, 2017
Ending on
május 19, 2017

Az 5 legjobb HASONLÓ cikk